Tampella BJJ Open vol. 4 - tuloksia

UKU ry:n kasvatit saivat mitaleja WFC Tampellan järjestämissä BJJ Open vol 4-turnauksessa lauantaina 17.9. Aleksi Suominen (valkovyöt -76 kg) voitti ensimmäisen ottelunsa tuomarin keskeytyksellä ja oli ennen vastustajan hylkäystä 14-0 johdossa. Lohjan Kamppailukeskuksen Joni Lipiäinen haki sääntöjen kieltämää jalkalukkoa ja tuomari puuttui peliin. Finaaliottelussa kotisalin Henri Koukkunen oli parempi pistein 7-0.

Susanna Laakso (valkovyöt -69 kg) pääsi kaaviossa suoraan toiselle kierrokselle ja voitti Finnfighters Gymin Eili Ristimäen pisteillä 4-2. Kultaottelussa matolle asettui vastaan Lahden Gentain Susanna Sairanen ja U:gin Susanna voitti vastustajansa suoralla käsilukolla ajassa 3:29.

Kasper Ahonen (valkovyöt -82,3 kg) joutui luovuttamaan ottelussaan WFC Warriors-seuraa edustaneen Pyry Palosaaren kuristukseen ajassa 2:47. Kassu haastoi avoimen painoluokan sarjassa -100.5 kg kaavion voittaneen Ville Backmanin (Turun Ju-jutsuseura) joka sai lopulta kuristuksen Kasperista ajassa 3:10 useiden lopetusyrityksien jälkeen. Backman voitti niin ikään myös avoimen sarjan ottelut kaikki ennen täyttä aikaa.